HUMU-KLUBI
Tam11 2022
Takaisin / Back
Humu-klubi #72 - Lyyti, (proto)Torvinen

Humu-klubin kymmenes toimintavuosi käynnistyy perjantaina 18. maaliskuuta. Juhlavuoden ensimmäisellä klubilla nähdään tämän hetken puhutuimpiin indie-artisteihin lukeutuva Lyyti sekä kolmatta albumiaan juhlistava (proto)Torvinen.

Pe 18. maaliskuuta 2022
Showtime 20.00
Liput 10€
(Ennakkoliput)
Facebook-event

LYYTI

Humu-klubilla soolona esiintyvä Lyyti on peloton lauluntekijä, joka etsii lohtua ja kukoistusta. Keikoilla ei jyrkänteiltä vältytä eikä kyynelvettä säästellä. Esikoisalbumi Meitä ei ole kutsuttu ilmestyi helmikuussa 2020 ja oli yksi edellisvuoden parhaista tulokasalbumeista. Juuri Emma-ehdokkuuden napannut loistava kakkosalbumi Toiveet ja helyt ilmestyi syyskuussa 2021.

Toiveet ja helyt on läpileikkaus pimeän ajan pienistä jutuista, huijariolosta, kivistä ja ikävästä. Toivoa louhitaan maan uumenista, ja pohjamudasta pelastetaan hauraita siemeniä, samalla kun metsäpalo leviää näytöltä yksiöön. Akku tyhjä, muisti täynnä, mutta vedetään silti päätyyn asti, käydään kuokkavieraina hautajaisissa ja juostaan huomion perässä paljain jaloin lumeen, ihan huvikseen vaan.(PROTO)TORVINEN

(proto)Torvinen on joensuulaismuusikko Timo Torvisen keksimä keinoäly ja rock-tietokone, joka tuottaa vinksahtanutta popmusiikkia tutisevilla rumpukoneilla, huojuvilla syntikoilla ja surisevilla kitaroilla. Omasta mielestään (p)T on Itä-Suomen Prince, megaluokan musiikillinen friikki ja älypää, joka ammentaa tekemisiinsä kaikista neljästä musiikkilajista, siis populaarimusiikista, taidemusiikista, kansanmusiikista ja noisesta.

Torvisen kolmas sooloalbumi Toinen isi ilmestyi joulukuussa 2021.Tapahtumaa tukemassa Pohjois-Savon kulttuurirahasto
Humu-klubi

© Humu-klubi, 2019
  • Humu-klubi/ Jaakko Ryynänen
    Asemakatu 6b1
    70100 Kuopio
  • humuklubi (at) gmail.com
Seuraa

Faceboon