HUMU-KLUBI
Tou29 2024
Takaisin / Back
Humu-klubi Popkadulla

Humu-klubi vierailee taas Joensuussa ja tällä kertaa Popkadulla! Klubi järjestetään lauantaina 13. heinäkuuta La Barressa. Humulaisten mukana Joensuuhun matkaa hyvässä nosteessa oleva pop-rock -yhtye Hullu Pappila sekä lauluvetoista vaihtorockia soittava Surupuseroiset. Illan paikallisesta väristä vastaa haaverockia soittava Rosmarie Varis.

Humu-klubi Popkadulla (La Barre)
Lauantaina 13. heinäkuuta
Aikataulu:
20.00 ovet auki
20.30 Rosmarie Varis
21.45 Surupuseroiset
23.00 Hullu Pappila
Ei pääsymaksua!

HULLU PAPPILA

Suomenkielistä poprockia progehtavasti ja modernisti esittävä Hullu pappila on Aapo Pärssisen ja Touko Kemppaisen vuonna 2021 perustama kuopiolainen kokoonpano. Yhtyeen viime vuonna julkaisema neljän kappaleen Aallonpohja EP toi yhtyeelle mukavasti nostetta kappaleiden saadessa radiosoittoa ja bändin keikkaillessa ympäri Suomea. Yhtyeen debyyttipitkäsoitto ilmestyy tulevana syksynä Humu Recordsin toimesta.

Keikoilla Hullu pappila kasvaa viisihenkiseksi bändiksi Pärssisen vastatessa laulusta ja kitarasta, Kemppaisen keskittyessä kitaraan. Duo täydentyy basisti Joona Koskella, rumpali Heikki Haatajalla sekä saksofonia, klarinettia ja syntetisaattoria soittavalla Aapo Räsäsellä.

SURUPUSEROISET

Surupuseroiset on kuopiolaisyhtye, jonka lauluvetoiseen äänimaailmaan vyyhtiytyy sekä akustisia että elektronisia kuteita. Pääasiassa omaelämänkerralliset sanoitukset käsittelevät mm. mielenterveyden haasteita ja muita olemassaolon synkempiä sävyjä rehellisesti ja runollisesti, mukana on myös väläyksiä lohdusta.

Surupuseroiset esiintyy Popkadun Humu-klubilla nelihenkisenä yhtyeenä, jonka herkästä ja vaikuttavasta ulosannista vastaavat kuopiolaismuusikot Elina Selamo (laulu), Jukka Ollikainen (kitara), Markus Lumipuu (koskettimet) ja Anna-Riikka Vehviläinen (viulu).

ROSMARIE VARIS

Rosmarie Varis on tuore joensuulainen bändi, joka soittaa haaveilevan rosoista rokkia. Kappaleissa liikutaan unenomaisten kuvitelmien, valon ja varjon maailmoissa.

INFO

Popmuusikot ry:n rahasto on tukenut Humu-klubin vierailua Popkadulla.

Tapahtumassa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle ja syrjinnälle. Tila ei ole esteetön.
Humu-klubi

© Humu-klubi, 2024
  • Humu-klubi
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humuklubi (at) gmail.com
Seuraa

Faceboon