HUMU-KLUBI
Huh7 2019
Takaisin / Back
Humu-klubi matkaa Kirnupiimä-klubin ja Kobra-klubin vieraaksi Tampereen Telakalle. Lauantaina 20. huhtikuuta järjestettävään tapahtumaan lähtee mukaan Jukka Nissinen, (proto)Torvinen sekä BLACK PEIDER. Paikalla myös Joku Iiris sekä VHS-klubi. Showtime klo 21 ja liven jälkeen yleisön menojalkaa tanssittaa dj-parivaljakko KOBRAN KÄDET!

La 20.4.2019
Telakka
Showtime klo 21.00
Ei pääsymaksua.
Facebook-eventiin tästä linkistä

(proto)Torvinen

(proto)Torvinen julkaisi viime vuonna toisen soololevynsä Suomen teiniliitto 1939-1984. Äänitteellä Torvinen palaa omia juuria kunnioittaen kokeellisempaan suuntaan, edellisen soololevyn pop-estetiikkaa ja punk-henkeä kuitenkaan unohtamatta. Torvisen läsnäolo lavalla tuo tuntemuksen maailman karisman itseensä vetävästä mustasta aukosta, jonka tiheimmässä keskiössä veistetty mies sykkii sanaa ja tarinaa seepian räjähtävissä väreissä. (proto)Torvinen nimen takaa löytyvä Timo Torvinen tunnetaan sooloprojektinsa lisäksi esimerkiksi yhtyeistään Eläin sekä Heko ja Hurjat Pojat. Timo on ihq.
JUKKA NISSINEN

Jukka Nissisen tyylikirjo ulottuu folkista rockiin ja bluessävyistä aina savolaiseen kuplettiperinteeseen. Nissinen valloittaa kuulijansa ironiaa tihkuvilla lyriikoillaan, jotka käsittelevät arkielämän havaintoja ja ilmiöitä. Tämä vieremäläinen maanviljelijä ja Simpsoneiden kääntäjä on yksi maamme mielenkiintoisimmista tuoreemmista sanoittajista.
Black Peider

Rock’n’rollin äpärälapsi Black Peider tunnetaan keikoista, jotka ovat täynnä raakaa luomisvoimaa ja energiaa. Peider sykkii jokaisella solullaan primitiivistä seksuaalisuutta ja järkälemäistä voimaa, mikä saa yleisön regoimaan yhtä lailla ihastunein huokauksin kuin pelon sekaisella tutinalla. Tänä vuonna 20-vuotistaiteilijajuhlijaan viettävä Black Peider on seikkaillut sarjakuvahahmona jo neljällä sarjakuva-albumilla ja julkaissut SINGER-SONGFIGHTER -nimeä kantavan musiikkialbumin.
Joku Iiris

Joensuulähtöinen lauluntekijä, jonka lauluissa kuvataan arjen ilmiöitä, kuten ahdistusta, äitiä ja raejuustoa.


Humu-klubi

© Humu-klubi, 2019
  • Humu-klubi/ Jaakko Ryynänen
    Asemakatu 6b1
    70100 Kuopio
  • humuklubi (at) gmail.com
Seuraa

Faceboon