HUMU-KLUBI
Huh21 2019
Takaisin / Back
Humu-klubin vuosi jatkuu perjantaina 31. toukokuuta, jolloin Pannuhuone Gust. Ranin siirtyy live-keikoissa jälleen terassiaikaan. Paikalle saapuu rakastettu ja räyhäkäs vaihtoehtorockin jättiläinen, maamme kovimpiin live-bändeihin kuuluva Radiopuhelimet. Illan aloittaa yllätyksellinen folk-duo Qué Rala Purqin. Bändien jälkeen ihmisiä aina valomerkkiin saakka hellii Ylä-Savon kovin DJ-kaksikko Black Peider & Nahkahousut.

Pe 31.5.2019
Pannuhuone Gust. Ranin
Showtime klo 20.00 (huomioi terassiaikataulut).
Liput 7€ (ennakkoon Pannuhuoneen verkkokaupasta)

Facebook-eventiin tästä linkistä

Radiopuhelimet

Keväällä 33-vuotta täyttänyt ja urallaan 14 albumia julkaissut kulttibändi Radiopuhelimet saapuu pitkästä aikaa Kuopioon. Luvassa rytmikästä ja jalan alle menevää arktista hysteriaa aggressiivisella kitaroinnilla sekä vokalisti J.A. Mäen sanan säilän sivalluksilla kruunattuna.

”Radiopuhelimet on yhä Suomen kaikkien aikojen paras bändi. Se paalutti tämän aseman itselleen jo ajat sitten, mutta toisin kuin monet muut klassikkobändit, ei oululaispumppu tee nykyäänkään ikinä mitään mikä antaisi epäillä, että se tarvitsee tasoitusta.”
-Arttu Tolonen / Soundi

”Sanotaanpa se nyt ihan suoraan: Radiopuhelimet on maailman paras yhtye”
–Jarkko Fränttilä / Rumba
Qué Rala Purqin

Kuopiolaista kokemusta iltaan tuo Qué Rala Purqin, joka on niittänyt mainetta eritoten Outokummun underground-piireissä hurmiollisilla kotibilekeikoillaan. Perinteinen kitara ja laulu ottaa tämän yhtyeen kanssa uusia muotoja, kun Samppa Heikkinen ja Riikka Voutilainen muotoilevat esityksistä lennosta performanssia.

"Duon omalaatuiset sanoitukset pyörii päässä samalla tavalla kuin hyvin kypsytelty kotiviini."
Qué Rala Purqin suostelellaan nautittavaksi raakana ystävien kanssa kasassa hoilaten.
Humu-klubi

© Humu-klubi, 2019
  • Humu-klubi/ Jaakko Ryynänen
    Asemakatu 6b1
    70100 Kuopio
  • humuklubi (at) gmail.com
Seuraa

Faceboon