HUMU-KLUBI
Elo9 2019
Takaisin / Back
Kuopion kuvataiteilijat ry Ars Libera ja Humu-klubi tänäkin vuonna yhteiset kekkerit taiteen ja musiikin liittoutuessa Pannuhuone Gust. Raninin tiloissa perjantaina 13. syyskuuta. Tapahtumassa on läpi illan esillä installaatio, videoteos, veistoksia sekä ääni-installaatio ja terassin lavalla nähdään Taidemanaaja -performanssi. Elävästä musiikista vastaa levyjulkkareita viettävä Jukka Nissinen & Band sekä kesäkuussa albuminsa julkaissut Bizzarro. Ilta alkaa Drink&Draw -tapahtumalla klo 18.00. Levymusiikilla ihmisiä aina valomerkkiin saakka viihdyttää DJ:t (proto)Torvinen ja Jug Heister.

Pe 13.9. Pannuhuone Gust. Ranin
Ei pääsymaksua!
Klo 18.00-20.00 Drink&Draw! (sisätiloissa)
klo 20.00 Bizzarro
n. klo 21.00 Jukka Nissinen & Band
n. klo 22.15 Performanssi: Taidemanaaja
n. klo 22.30-1.30 DJ (proto)Torvinen & DJ Jug Heister

Facebook-eventiin tästä linkistä

Jukka Nissinen & Band

Toisen albuminsa levyjulkkareita Ars-Humulla viettävä Jukka Nissinen valloittaa kuulijansa ironiaa tihkuvilla lyriikoillaan, jotka käsittelevät arkielämän havaintoja ja ilmiöitä. Kahden albumin lisäksi Nissinen on julkaissut kolmen kappaleen Kajaani ep:n sekä saanut huomioita esimerkiksi kuluvan vuoden Femma-ehdokkuuden kautta. Tämä vieremäläinen maanviljelijä ja kääntäjä on yksi maamme mielenkiintoisimpia sanoittajia.

Bizzarro

Häijyn kaunista instrumentaalimusiikkia esittävän Bizzarron musiikin keskipisteessä ovat Markus Väisäsen tiivistunnelmaiset sävellykset. Väisänen on ennestään tuttu mm. yhtyeistä Taipale, Detour 33 ja Jarkka Rissanen & Sons of the Desert. Kitaristi Väisäsen lisäksi triossa rumpuja soittaa Jaakko Pöyhönen (Ina Forsman) ja bassoa Teemu Aho (The Offsets).Taidemanaaja

Taidemanaaja on performanssitaiteen avulla suoritettava taiteellinen pahojen henkien ja voimien karkottaminen. Manaus on kohdistettu Kuopion kulttuuritoimijoiden hyväksi. Manauksen tavoitteena on hävittää ennakkoluuloja, poistaa ahdistusta, lisätä toimijoiden motivaatioita ja kykyä visioida sekä antaa henkistä tukea yhteisen kulttuurilliseen päämäärään edistämiseen: yhteinen ja yhtenäinen monimuotoinen taidekenttä. Taidemanaaja on taiteilija Timo Kokon ja taiteilija Joonas Jokirannan ideoima performanssi. Kuopiossa, Ars-Humussa, manauksen suorittaa Joonas Jokiranta.

Koko illan esillä olevat teokset

Katarina Karppinen, Videoteos¬ Löyly (Spirit).
Toni Kuosmanen, Ääni-installaatio.
Maijariitta Karhulahti. Installaatio Marjaana.
Sanna Nissinen, Veistoksia

DRINK&DRAW

Ideana on piirtää elävää mallia illanvieton yhteydessä. Piirustustaito ole pääasia, vaan hauskanpito! Tapahtumaan ei oteta ilmoittautumisia. Varauduthan omilla piirustusvälineillä!

Humu-klubi

© Humu-klubi, 2019
  • Humu-klubi/ Jaakko Ryynänen
    Asemakatu 6b1
    70100 Kuopio
  • humuklubi (at) gmail.com
Seuraa

Faceboon