HUMU-KLUBI
Elo1 2022
Takaisin / Back
Humu-klubi #76 – Seksihullut, Hullu Pappila

Jo kymmenen vuoden ajan Kuopion ja Pohjois-Savon keikkakulttuuria elävöittäneen Humu-klubin juhlavuosi jatkuu perjantaina 2. syyskuuta. Pannuhuone Gust. Raninin katetulla terassilla järjestettävässä tapahtumassa lavalle nousevat jo vuosia tasavaltamme parhaisiin rock-yhtyeisiin lukeutunut Seksihullut sekä kuopiolainen Hullu Pappila.

Humu-klubi #76
2.9.2022
Pannuhuone Gust. Ranin
SHOWTIME 20.00
Liput 8 €
Ennakkoliput tulevat pian myyntiin Pannuhuoneen nettisivuille

Seksihullut

Vuonna 2007 perustettu Seksihullut on saavuttanut kuulijoidensa sydämet laulaja Sirpa Järvenpään johdolla, jonka moikuvalle lauluäänelle on haettu vertailukohtia niin Velvet Underground Nicon soolotuotannosta kuin vanhasta suomalaisen punkin ja hardcoren lauluperinteestä. Bändin tavaramerkkinä on tarttuvat kappaleet, joiden nerokkaan tyhjänpäiväisistä sanoituksista vastaa sarjakuvapiirtäjänäkin tunnettu Jyrki Nissinen.

Seksihullut on maailmankuvaltaan nyrjähtänyt luonnonvoima ja eittämättä yksi maamme kovimmista liveakteista. Yhtyeen energisistä, rehellisestä ja osin myös herkistä esiintymisistä on saatu nauttia tasaiseen tahtiin kotimaassa sekä muutamalla Eurooppaan ja Pohjoismaihin suuntautuneella kiertueella.


Hullu Pappila

Hullu pappila on laulaja-komppikitaristi Aapo Pärssisen sekä kitaristi Touko Kemppaisen muodostama kuopiolainen yhtye. Kova palo oman musiikin tekemiseen ja soittamiseen saattoi parivaljakon yhteen noin vuosi sitten ja parhaillaan kokoonpano viimeistelee ensimmäistä EP-julkaisuaan. Live-keikoilla kokoonpano täydentyy komppisektiolla Joona Koskela (basso), Heikki Haataja (rummut).

Humu-klubin kymmenettä toimintavuotta tukevat Pohjois-Savon kulttuurirahasto sekä Kuopion kaupungin Hyvinvoinnin edistämisen palvelualue.
Humu-klubi

© Humu-klubi, 2022
  • Humu-klubi
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humuklubi (at) gmail.com
Seuraa

Faceboon