HUMU-KLUBI
Lok1 2022
Takaisin / Back
Humu-klubi #77 – Peider Fest #5

Koronan takia tauolla ollut Peider Fest tulee taas! Viidettä kertaa järjestettävän festivaalin isäntänä toimii tutusti kaupungin oma rockpurkaus Black Peider, joka on kutsunut paikalle folk-mestari Joose Keskitalon sekä omaperäisen instrumentaalikokoonpano Tinyhawk & Bizzarron. Ilta alkaa Jukka Vidgrenin ohjaaman Black Peider -lyhytelokuvan (Mutant Koala Pictures 2021) näytöksellä, jonka jälkeen Black Peider nousee lavalle yhdessä Jukka Nissisen kanssa.

Pe 4.11.2022
Hotelli Iisalmen Seurahuone
Aikataulu:
21.30 - Black Peider elokuva
22.00 - Black Peider vs. Jukka Nissinen
23.00 - Tinyhawk & Bizzarro
00.00 - Joose Keskitalo
Vapaa pääsy!

Joose Keskitalo

Joose Keskitalo on vakiinnuttanut asemansa yhtenä 2000-luvun arvostetuimmista laulaja-lauluntekijöistä. Uransa aikana Keskitalo on tehnyt jo 12 albumia, joista uusin on Paavoharjun kanssa yhteistyönä syntynyt Happiness. Syksyllä julkaistaan seuraava, Keskitalon ja The Mystic Revelation of Teppo Repo -yhtyeen kreikkalaisesta mytologiasta kumpuava tuplalevy Orfiset laulut V & VI. Peider Festeillä Joose esiintyy soolona.

Väkeviä lauluja, näkyjä ja tarinoita. Joose Keskitalon laulut ovat maailmankirjallisuuden klassikoiden kaltaisia ajattomia järkäleitä.

Tinyhawk & Bizzarro

Tinyhawk & Bizzarro soittaa tanssimusiikkia, josta löytyy ripaus aavikkorokkia ja hetki japanilaisen pikkukylän maalaismaisemaa. Bändin minimalistinen svengi tempaa kuulijansa vaihtuvien yksityiskohtien pyörteeseen.

Tinyhawk on kitaristi Jenni Kinnusen yhden hengen orkesteri. Iisalmelaistaustaisella Kinnusella on klassisen kitaristin koulutus, mutta hän tajusi olevansa sähkökitaristi saatuaan vuonna 2018 pestin Rosita Luu -bändiin.

Kinnusta säestävä Bizzarro on Markus Väisäsen (kitara), Teemu Ahon (basso) ja Jaakko Pöyhösen (rummut) muodostama trio, joka soittaa Väisäsen häijynkauniita sävellyksiä ja työskentelee myös eri solistien kanssa.

Black Peider vs. Jukka Nissinen

Illan isäntä, rock’n’rollin äpärälapsi Black Peider ei esittelyjä kaipaa. Supersankarin ja vapaapainijan ristisiitos esiintyy omilla festivaaleillaan Jukka Nissisen Rhodes Mark II:en säestämänä.

Humu-klubin kymmenettä toimintavuotta tukee Pohjois-Savon kulttuurirahasto.
Humu-klubi

© Humu-klubi, 2022
  • Humu-klubi
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humuklubi (at) gmail.com
Seuraa

Faceboon