HUMU-KLUBI
Elo13 2023
Takaisin / Back
Humu-klubi #82 - Höyrybaari, Lapinlahti

Humu-klubi kerää kesän päätteeksi karavaaninsa Lapinlahdelle. Lauantaina 26. elokuuta järjestettävän klubin tapahtumapaikkana on lämpöä ja juurevaa tunnelmaa sykkivä Höyrybaari, joka viettää samalla kesäkauden päättäjäisiään.

Ravintola aukeaa klo 19.00 ja ensimmäinen bändi aloittaa klo 19.30, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa. Bändikohtaiset aikataulut ja soittojärjestys selviää paikan päällä.

LA 26.8.2023
Tapahtumaan ei ole pääsymaksua!

Artistit aakkosjärjestyksessä:

BIZZHAWK

Instrumentaalimusiikkia soittava trio esittää Jenni Kinnusen ja Markus Väisäsen sävellyksiä. Settiin mahtuu sekä täysin uusia että kaksikon muille kokoonpanoilleen tekemiä kappaleita. Jenni Kinnunen - kitara, Markus Väisänen – kitara, Sampsa Väätäinen - perkussiot

ERAKKO POMPULA

Vaikutteille altis ja omaääninen Erakko Pompula soittaa neljännen ulottuvuuden free etnoa. Laulussa ja soitossa vaalitaan esikielisyyden poetiikkaa. Erakko Pompula on vapaan improvisaation läpivirtauspiste, joka ei mahdollisia pakkoliikkeitä lukuun ottamatta aiheuttane välitöntä vaaraa kanssaolioille.

(PROTO)TORVINEN

(proto)Torvinen on maailman tilasta ja tilastaan maailmassa huolestunut aikuinen, perheenisä ja kirjastonhoitaja. Iltaisin hänestä kuoriutuu Itä-Suomen johtava vaihtoehtorokkari, analyyttisen tutkiskeleva sivustakatsoja, joka viihtyy sähköisten äänilaitteiden keskellä saaden illan kuin illan säihkymään sateenkaaren väreissä. Hirvittävällä aikuisenergialla ja pitelemättömällä lavakarismalla siunattu (proto)Torvinen yhdistelee tekemisissään postpunkia, klassista rokkia ja menneiden vuosikymmenien pop-estetiikkaa.

SURUPUSEROISET

Surupuseroiset pyrkivät pukemaan elämää säveliksi ja sanoiksi. Laulujen tekeminen juontuu tarpeesta käsitellä maailmaa konventionaalisen puhekielen tuolla puolen. Prosessin lopputulemilla voi olla myös eksoteerinen potentiaalinsa ja tätä testatakseen yhtye esittää laulujansa – myös paikoissa, joissa musiikkia kuullaan harvemmin. Yhtyeen lauluvetoinen äänimaailma vyyhtiytyy sekä akustisista että elektronisista kuteista.

YHTEISKUNNAN PIENET PORSAAT

Punk-rockia Kuopiosta

Info

Tapahtumassa on nollatoleranssi kaikenlaiselle häirinnälle ja syrjinnälle. Turvallisemman tilan periaatteet ovat voimassa.
Humu-klubi

© Humu-klubi, 2023
  • Humu-klubi
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humuklubi (at) gmail.com
Seuraa

Faceboon