HUMU-KLUBI
Lok23 2022
Takaisin / Back
Humu-klubi #77 - Höyrybaari, Lapinlahti

Humu-klubi tarjoaa musiikillista täsmähoitoa marraskuun kylmänpuremiin Lapinlahdella. Lauantaina 19. marraskuuta järjestettävässä tapahtumassa Höyrybaarin lavalle nousee sekä aikaisemmista tapahtumista tuttuja että uusia nimiä. Ensimmäinen bändi aloittaa klo 20.00 ja musiikki jatkuu puolen yön tienoille saakka. Bändikohtaiset aikataulut ja soittojärjestys selviää paikan päällä.

Artistit aakkosjärjestyksessä:

Erakko Pompula

Kun on korpi, aistit ja kekkulointi, niin ääni syntyy siitä, mikä on ulottuvilla. Jokainen sisäinen ja ulkoinen vire on osa kokonaisuutta matkalla kohti sanojen takaista kuulasta kosmosta. Erakko Pompula on Rakko Pompulan alus alati improvisoivalla matkalla tuolta tuonne.

Faarao Pirttikangas & Bizzarro

Varpaisjärveltä lähtöisin oleva Faarao Pirttikangas on suomenkielisen rosoisen bluesin ja kaatopaikkasvengin kruunaamaton kuningas. Useiden kokoonpanojensa kautta lähtemättömän jäljen kotimaiseen juurimusiikkiin jättänyt artisti esiintyy nyt ensimmäistä kertaa instrumentaaliyhtye Bizzarron kanssa (Markus Välisänen – kitara, Teemu Aho – basso, Jaakko Pöyhönen – rummut).

(proto)Torvinen

(proto)Torvinen on joensuulaismuusikko Timo Torvisen keksimä keinoäly ja rock-tietokone, joka tuottaa vinksahtanutta popmusiikkia tutisevilla rumpukoneilla, huojuvilla syntikoilla ja surisevilla kitaroilla. Omasta mielestään (p)T on Itä-Suomen Prince, megaluokan musiikillinen friikki ja älypää, joka ammentaa tekemisiinsä kaikista neljästä musiikkilajista, siis populaarimusiikista, taidemusiikista, kansanmusiikista ja noisesta.

Vielä eteisessä

Vielä eteisessä (ent. ELE) on kesäkuussa 2022 perustettu kuopiolainen duo, joka soittaa populaarimusiikkia punk-vivahteella. Yhtyeen biisit käsittelevät päiväkirjamaisella otteella asioita, joista on vaikea puhua, mutta helpompi tehdä lauluja. Kaksikon live-esiintymistä on kuvattu sanoilla hurmaava ja "lopettakaa heti päivätyöt".

Wacky Raccoon

Wacky Raccoon on hullun pesukarhun, limaisen käärmeen, sinisen osterin ja likaisen rotan muodostama yhtye, joka on käpertynyt syvälle pohjoissavolaisen metsän musiikkiluolaan tutkimaan syvempiä unia sekä saadakseen muut olennot liikuttamana jalkojaan ja heilumaan loputtomasti.Humu-klubin kymmenettä toimintavuotta tukee Pohjois-Savon kulttuurirahasto.
Humu-klubi

© Humu-klubi, 2022
  • Humu-klubi
    Juhani Ahon katu 10
    70500 Kuopio
  • humuklubi (at) gmail.com
Seuraa

Faceboon